Sportstimuleringsprojecten Ieniemieniehandbal en Sportexpresse groot succes 

Targos Bevo Hc is maatschappelijk betrokken. De afgelopen vier weken heeft Targos Bevo Hc deel genomen met twee sportstimuleringsprojecten, namelijk Ieniemieniehandbal en Sportexpresse.

Ieniemieniehandbal

Afgelopen vier weken heeft Targos Bevo Hc in samenwerking met De PadExpress een succesvol sportstimuleringsproject georganiseerd, namelijk Ieniemieniehandbal. Ieniemieniehandbal is een project waarbij kinderen in de doelgroep van 4-6 jaar kennis maken met de handbalsport. De kinderen hebben spelenderwijs kennis gemaakt met handbal en veel plezier gehad. Uiteindelijk heeft het project Ieniemieniehandbal geresulteerd dat er vanaf komend seizoen een nieuw H-jeugdteam (Kabouterhandbal) gaat starten.

 

Sportexpresse

In samenwerking met Het Bouwens van der Boijecollege en Ine Jacobs, sportconsulent Thyascomplex, heeft de afgelopen twee weken De Sportexpresse handbal plaatsgevonden. Veertien jongeren uit de tweede klas van Het Bouwens hebben, gezamenlijk met de C-jeugd van Targos Bevo Hc, getraind en daardoor op een prettige manier kennis gemaakt met de handbalsport. De jongeren hebben met veel plezier deelgenomen aan De Sportexpresse.