Sportieve afsluiting StreetLeague Peel & Maas 

Afgelopen woensdagmiddag was de afsluitende finale van de StreetLeague Peel en Maas in handbaltempel De Heuf. De deelnemende teams streden hier voor het laatst een sportieve strijd met elkaar uit in de sporten volleybal, zaalvoetbal en handbal.

Deze stonden ook deze keer weer onder leiding van de topsportverenigingen in Peel & Maas, Vc Peelpush, Targos Bevo Hc en ZVV Beringe.

 

Bij de StreetLeague Peel en Maas konden de teams punten verdienen met sport, fair-play en door het uitvoeren van buurtbijdrages. Bij het sporten waren er de afgelopen weken spannende wedstrijden waarbij het ene team beter was in volleybal en het andere net iets beter in handbal of zaalvoetbal. Ook de fair-playpunten werden massaal binnen gehaald op basis van het sportieve gedrag dat deze StreetLeague kenmerkte. Extra mooi om te melden is dat alle teams het maximale van vier buurtbijdrages heeft gedaan in hun eigen dorp. Tijdens de buurtbijdragen hebben de kinderen een steentje bijgedragen in hun eigen dorp door bijvoorbeeld een boodschappenservice op te zetten voor ouderen, een middag een bezoek brengen aan een verzorgingstehuis om daar samen met de ouderen te spellen enzovoorts.

 

Tijdens de finale werden uiteraard ook de winnaars van StreetLeague in het zonnetje gezet. De Speklappen uit Maasbree eindigden op een derde plek en wonnen een VIP-arrangement bij Vc Peelpush. De tweede plek was voor YOLO Power uit Panningen, zij kozen voor een VIP-arrangement bij Targos Bevo Hc. De winnaars van de StreetLeague Peel & Maas zijn de Méél United Stars uit Meijel! Zij kozen voor een VIP-arrangement bij VVV-Venlo. Naast een wedstrijd bezoeken op de hoofdtribune gaan zij ook de spelers ontmoeten en mogen ze een kijkje nemen in het voetbalcafé.

 

De StreetLeague Peel & Maas is onderdeel van de VVV-Venlo StreetLeague en wordt in Peel & Maas uitgevoerd door VELD7. De StreetLeague Peel & Maas wordt ondersteund door Wonen Limburg, Antares, Woningstichting Kessel, Rabobank, Gemeente Peel & Maas, Bouwens van der Boijecollege, Vorkmeer en PadXpress. De StreetLeague werkt naast topsportvereniging VVV-Venlo ook samen met de topsportverenigingen in Peel & Maas, te weten: Targos Bevo Hc, Vc Peelpush en ZVV Beringe.