Speciale overwinning dames Targos Bevo HC 

Na een indrukwekkende 1 minuut stilte i.v.m. het overlijden van Zsuzsanna Lovas Nagy begonnen de dames aan hun eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen. Het was Linda van de Broek die na ruim 2 minuten de score opende.

Met name in verdedigend opzicht had de ploeg van trainer Osvaldo Gomes onder aanvoering van de uitstekend spelende Desi Tielemans de zaakjes goed voor elkaar. Aanvallend werd er echter slordig gespeeld en vele kansen gemist. Tot 4-4 ging het gelijk op. Hierna nam Bevo voor de eerste keer een 3 doelpunten voorsprong (7-4). Toch werd de rust bereikt met een gelijke stand (8-8). In de 2de helft kwam Bevo goed uit de startblokken en nam weer een 3 doelpunten voorsprong (12-9).

 

Onder aanvoering van de uitstekend spelende Sarah lovas, ze werd topscoorder met 7 doelpunten, wist men de voorsprong zelfs verder uit te breiden (15-11). Door een dubbele tijdstraf voor Bevo kwam Fortissimo weer tot op 1 doelpunt (15-14). Met nog 5 minuten te spelen komt Fortissimo toch weer op gelijke hoogte door 2 benutte strafworpen (17-17). Met haar 7 de doelpunt scoort Sarah Lovas de 18-17 en is het uiteindelijk Nikki BudaI die met het laatste doelpunt van de wedstrijd de eindstand bepaalt op 19-17. De ontlading was groot na de wedstrijd.

 

Zsuzanna zou tevreden zijn geweest met het vertoonde spel van haar dochter….......

 

De doelpunten voor Targos Bevo HC werden gemaakt door Sarah Lovas 7, Lisan van Hulten 3, Nadine Arndts 2, Nikki Budai 2, Desi Tielemans 2, Linda van de Broek 2 en Inge van Lankveld 1.