Spannende wedstrijd Herpertz Bevo HA1 tegen Hellas HA1 in de Heuf. 

Op zondag 3 februari jl. de thuiswedstrijd tegen de nummer 3 in de competitie Hellas uit Den-Haag.

Bij de uitwedstrijd in Den-Haag won Hellas en was het een eindstand van 39 – 22. Bij winst zou Hellas op een 2e plaats in de competitie komen. Deze jongens waren er dus op gebrand om de 2 punten mee naar huis te nemen. Door enkele blessures bij de HA1, werden er opnieuw enkele spelers en een keeper van de B1 bijgevraagd. Zo kon er deze keer met 4 wissels op de bank gestart worden.

De 1e helft ging het heel mooi gelijk op. Na 12 minuten spelen was de stand 4 – 4. Bevo liet zich van z’n beste kant zien, en gaf zeker niet zomaar op. Ondanks het één op één spel van de jongens van Hellas, kon Bevo zeker in de begin fase goed bijblijven. Door wat missers en bal verlies liep Hellas langzaam een paar puntjes uit, waardoor het met de rust een stand van 12 – 15 was.

 

Echter na een peptalk in de kleedruimte, begon Bevo in de 2e helft aan een inhaalmanoeuvre, en na 10 minuten in de 2e helft was de stand alweer gelijk gezet op 17 – 17. Een mooie 7 meter stop door de keeper zorgde er onder andere voor dat Hellas niet kon uitlopen. Met nog 3 minuten op de klok was de stand 25-23, dus opnieuw moest Hellas alles uit de kast halen om de volle winst mee naar huis te nemen. Na 60 min. en het fluitsignaal stond er een stand van 25-24 op het scorebord, een mooie en spannende wedstrijd thuis met winst afgesloten.

 

Prima gespeeld jongens en verdiend gewonnen!!