Snelwiek Heren C1-Targos Bevo C1 21-28 

Vanmorgen vroeg om 07.30 uur vertrokken we richting Rotterdam. Althans 07.30 uur was de planning, ware het niet dat we één medepassagier misten. Na wat telefoontjes waren we iets later compleet. (Gezellige bonteavond Egchel!!!!!!!.)

De jongens moesten tegen het stugge Snelwiek. Snelwiek had de punten hard nodig in de strijd om een NK ticket. Zeer snel opende Bauke de score, echter was de scheids nog niet goed wakker, en liet gewoon doorspelen. De scheids drukte behoorlijk de stempel op de wedstrijd, wat de wedstrijd dan ook niet ten goede kwam.

 

Via tussenstanden van 0-2, 1-5, 6-9, 10-13 werd de ruststand bereikt van 10-14 in het voordeel van Bevo. Zelf speelde men ietsjes te slordig, en verdedigend werd er niet voldoende bijgesloten, en werd er wat te passief verdedigd.

 

De tweede helft liep men langzaam maar zeker weg van Snelwiek. Wel had men enige probleempjes met de vrij stevige cirkelspeler, die toch wel een paar spelers van ons bezig hield. Aanvallend vond men opvallend vaak de cirkel, en werd er iets vaker de aanval goed uitgespeeld, doordat men goed druk zette.

 

Een moeizame wedstrijd, waar de boys toch veel van hebben opgestoken.

 

Eindstand 21-28

 

A.s. zaterdag speelt Bevo C1 in de Heuf een toernooi tegen Duitse tegenstanders. Aanvang 14.00.