SEW een maatje te groot voor dames Eurotech Bevo Hc 

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zaterdagavond na een ruststand van 11-16 met 23-34 verloren van een op alle fronten beter spelend Kiddyworld/SEW. In het begin van de wedstrijd nam Kiddyworld/SEW meteen een ruime voorsprong (1-4 en 2-7).

 

Eurotech Bevo Hc kwam hierna goed terug tot op 1 doelpunt verschil (7-8). Vervolgens liep SEW weer vrij gemakkelijk een aantal doelpunten uit en stond het dan ook na 30 minuten 11-16 in het voordeel van Kiddyworld/SEW. In de 2de helft stond bij Eurotech Bevo Hc Rianne Schwanen weer in het doel. De na vorig seizoen gestopte keepster werd door trainer Leo Verdegen benaderd i.v.m. een knieblessure van keepster Wendy Vaneker.

 

In de 2de helft speelde SEW de wedstrijd geroutineerd uit. Eurotech Bevo Hc ging te gehaast spelen waardoor er vele technische fouten werden gemaakt. Hiervan profiteerde de tegenstander optimaal. Via tussenstanden van 12-19 16-22 en 18-28 stond er na 60 minuten spelen een eindstand van 23-34 op het scorebord.

De doelpunten voor Eurotech Bevo Hc werden gemaakt door Inge van Velthoven 7 Cindy Rooijakkers 4 Michelle Smits 4 Ingrid Janssen 4 en Tatjana v/d Broek 4.