Seizoenkaarten 

Komend seizoen wordt een speciaal jaar voor de heren van Targos Bevo Hc. Na het eerste landskampioenschap in de historie van de club staan er dit seizoen weer een aantal interessante noviteiten op het programma.

 

Zo zal de ploeg op 6 en 7 september voor het eerst

deelnemen aan de voorronde van de Champions League. Een geweldige ervaring en beloning voor de ploeg van trainer/coach Martin Vlijm.

 

De week daarna zal gestart worden met een totaal nieuwe competitieopzet. Een volwaardige BENE-League met vier Nederlandse en vier Belgische topploegen. Geweldige nieuwe impulsen voor het tophandbal in de gemeente Peel en Maas.

De beste vier ploegen spelen dan in een Final Four weekend van 7 en 8 februari voor de eerste officiële titel van BENE-League kampioen.

Na deze BENE-League stromen de vier Nederlandse ploegen in de Nederlandse eredivisie om met de vier beste ploegen van de tot dan toe gespeelde competitie te gaan strijden om het landskampioenschap.

Al met al een geweldig affiche voor een spectaculair seizoen met louter topwedstrijden!

 

Om al deze mooie wedstrijden te kunnen volgen bieden wij nu ook voor onze trouwe supporters een volwaardige seizoenkaart aan.

Wat houdt een seizoenkaart van Targos Bevo Hc in?

  • Kosten van de kaart zijn € 85,-
  • Biedt gratis toegang tot alle 7 thuiswedstrijden van de BENE-League
  • Biedt gratis toegang tot alle 7 thuiswedstrijden van de eredivisie
  • Voor alle overige wedstrijden van Heren 1, zoals de kruisfinales, best of three, etc. gelden dezelfde rechten als leden
  • Seizoenkaarten zijn strikt persoonlijk en hiervoor dient een originele pasfoto met naam en geboortedatum ingeleverd te worden voor of bij aanvang van de 1e wedstrijd

 

Meer informatie en bestellen van de seizoenkaarten kan via

Ine Linssen - i.linssen@planet.nl.

 

Bekijk het hele competitieprogramma voor Heren 1 hier

Bekijk alle entreeprijzen voor het seizoen 2014-2015 hier

 

 

Verder heeft u ook nog de mogelijkheid om een vaste stoel aan de supporterszijde te reserveren. De kosten hiervoor zijn € 25,- voor het hele seizoen.

Meer informatie en reserveren kan via

Wiel Reijnen - wvreijnen@home.nl