Schitterend! 

Lieve mensen,

 

Op zaterdagavond 19 april heb ik, in de aanwezigheid van mijn familie, een hele mooie avond beleefd. Na de winst in een leuke wedstrijd was het tijd om afscheid te nemen. Ik had nooit gedacht dat een afscheid zo schitterend zou kunnen zijn.

 

Na drie seizoenen Eurotech Bevo Hc is er een (voorlopig) einde gekomen aan mijn carrière als handbaltrainer. De combinatie met mijn werk maakt het te zwaar om overal mijn volledige aandacht op te kunnen richten. Mijn familie gaat nu meer van me zien. Kijken of ze dat aan kunnen...

 

Via deze weg wil ik iedereen, die de afgelopen jaren en deze zaterdag voor mij zo bijzonder hebben gemaakt enorm bedanken. De sponsors, het publiek, de “harde kern”, de vrijwilligers, het bestuur en noem zo maar op. Gewoon teveel mensen om persoonlijk te kunnen benoemen. Schitterend vond ik het afscheid dat ik heb mogen beleven en delen met al deze mooie mensen. Ik heb van heel dichtbij mogen ervaren wat de Bevo-familie nou echt is. Dank ook voor de vele mooie cadeaus. Dat had ik allemaal niet verwacht. Schitterend.

 

Maar in het bijzonder wil ik mijn team, mijn jongens, bedanken. Zij hebben mijn werk vaak gemakkelijk gemaakt. Keihard werken, goed luisteren, gedisciplineerd. Dat zijn toch wel de kenmerken van deze talentvolle groep. In goede en minder goede tijden hebben ze altijd het vertrouwen in mij getoond. Dank daarvoor. Ook de mannen rondom het team hebben mijn hart veroverd. Af en toe een lekker glaasje en meer persoonlijke zaken delen hebben bijzondere vriendschappen opgeleverd.

 

Ik kan dus alleen maar zeggen hoe geweldig bijzonder ik deze avond ervaren heb. Nogmaals bedankt aan iedereen, ook namens mijn vrouw Renata.

 

Piotr Konitz