Ruime winst voor Eurotech Bevo Heren A 

Als laatste landelijke competitiewedstrijd dit jaar, stond een ontmoeting met HARO Rotterdam Heren A op het programma in het Albeda College te Rotterdam.

Vertrokken werd om 15.15 vanuit De Heuf in Panningen om ruimschoots aanwezig te kunnen zijn in Rotterdam. Aangekomen in Rotterdam werd er vrij snel al aan de Warming Up begonnen door beide teams, aangefloten werd deze wedstrijd om 18.00 door de arbiters. HARO benutte de eerste aanval positief ,die direct werd beantwoord door de Eurotech Bevo mannen maar die helaas ruw werd verstoord door een zware overtreding op Jens door de HARO verdediging.

 

Niels benutte de hiervoor genomen 7 mrt en bracht de stand op 1-1 na enkele minuten spelen.

De Eurotech Bevo raakten hierdoor even van slag waarvan HARO natuurlijk van profiteerde.

Liefst 3 doelpunten lieten de Eurotech mannen HARO uitlopen totdat Jens samen met Rob, Bart , Patrick en Niels aan de noodrem trok en de stand weer gelijk stond. De Bevomachine begon langzaam te draaien op alle fronten, de verdediging was inmiddels uitgegroeid tot een kwaal voor HARO en dan stond Bram veelvuldig in de weg voor de Rotterdammers.

Gecoached werd hij vanaf de bank door zijn lichtgeblesseerd collega Rick en daardoor liet hij zeer fraaie stops zien aan het 35tal koppige publiek. De voorgenomen taktiek van Coach Robin Gielen werd inmiddels steeds duidelijker op het veld en vlak voor rust begonnen onze mannen de trein in werking te zetten. Met een ruststand, in het voordeel van Bevo 13-11 gingen de beide teams de kleedkamers in voor wijze raad van beide coaches aan te horen.

 

Bevo startte heel goed vanuit de rust met een zeer trefzekere Sander die de leiding in de wedstrijd met maar liefst 6 doelpunten achter elkaar naar zich toetrok. Patrick en Bart zorgden voor de nodige ruggesteun en Bram stond weer als een beer in het doel van Bevo te verdedigen. inmiddels had HARO de strijd opgegeven tegen dit denderende Bevo en probeerde de schade beperkt te houden wat door het constante spel van de Bevomannen niet lukte. De jonkies, Guus en Jordin pikten ook eenieder een puntje mee en in de laatste minuten werd Bevo nog getrakteerd na een overtreding van HARO in de laatste minuut op een 7 mrt.

 

Keeper Bram kreeg deze eer en hij zette de eindstand op 29-22 voordeel Bevo.

 

Na afloop was coach Robin tevreden op zijn mannen en complimenten waren dan ook aan de orde.

 

Doelpunten: Sander(7x), Bart, Niels(5x), Patrick(4x), Jens, Rob(2x) en Bram, Guus, Jordin en Jeroen(1x). Stops Bram; 11x

 

De Heren gaan zich nu voorbereiden op het aankomende Bevo Kersttoernooi wat plaatsvind op Vrijdag 27 en Zaterdag28 December in De Heuf !!