Ruime overwinning Herpertz Bevo HA1 - E&O HA1 43-24 

Zondag j.l. kwamen de heren van E&O op bezoek in de Heuf. De heren van Bevo, spelend in een nieuwe outfit, waren vandaag zeker van plan om de wedstrijd anders aan te pakken als de week ervoor.

Maar ook E&O was niet van plan om puntloos terug te keren naar Emmen. Dat bleek uit de start van de wedstrijd; E&O nam het initiatief en liep al snel uit naar 2-5 voorsprong.

Bevo liet echter een aantal mooie kansen liggen waardoor men pas na 19 minuten spelen de stand gelijk kon trekken naar 7-7. Deze gelijkmaker was de ommekeer in de wedstrijd.

Men wist het spel naar zich toe te trekken en wist elkaar te vinden en de kansen te goed te benutten. Ruststand 17-11.

 

In de tweede helft ging Bevo verder waar ze gebleven waren. De voorsprong werd snel uitgebreid en daar was geen houden meer aan.

Ondanks dat er sprake was van een goede samenwerking liet men hier en daar toch steekjes vallen, met name in de verdediging; E&O kreeg teveel ruimte aan de cirkel en benutte deze kansen.

Gelukkig werd er door de heren van Bevo vanuit verschillende posities veelvuldig gescoord en na 12 minuten was de stand 26-18. Ook werd er tweemaal gescoord omdat de keeper uit doel was.

Bevo hield het hoge tempo aan en wist hiermee E&O op een achterstand te zetten 38-23. De uiteindelijke stand was 43-24.

 

Zondag 13 oktober a.s. spelen de heren A1 tegen Olympa'89/DOS'80 A1 in Oss.