Ruime overwinning dames Targos Bevo Hc 

De dames van Targos Bevo Hc hebben zichzelf een goede dienst bewezen door met ruime cijfers te winnen van hekkensluiter VENECO/VELO uit Wateringen.

De ploeg van trainer Osvaldo Gomes begon goed aan de wedstrijd wat resulteerde in een 8-4 voorsprong na 10 minuten spelen. Een belangrijk aandeel in de goede beginfase had Ilya Belgareh. Ze nam liefs 5 doelpunten voor haar rekening. Hierna werden er met name aanvallend nogal wat kansen gemist waardoor de tegenstander na 20 minuten spelen de thuisploeg tot op 1 doelpunt was genaderd. (10-9). De laatste 10 minuten waren echter weer voor de ploeg van trainer Osvaldo Gomes. Ondanks dat er in deze fase nog 2 7 meters werden gemist ging de thuisploeg rusten met een 15-9 voorsprong.

 

In de 2de helft bouwde Bevo de voorsprong gestaag uit. Via 18-12 en en 25-15 was het Puck Verlinden die met haar eerste competitiedoelpunt de 30-18 liet aantekenen. De laatste fase van de wedstrijd werd ontsierd door de vele tijdstraffen aan beide kanten wat het spel er niet aantrekkelijker op maakte. Uiteindlijk was het Lynn Wijnen die in de laatste minuut, met haar 2de doelpunt van de wedstrijd, de eindstand bepaalde op 32-22.

 

De doelpunten voor Targos Bevo Hc werden gemaakt door Lieke Rademakers 7 Ilya Belgareh 6 Linda v/d Broek 5 Fenna Kessels 4 Nikki Budai 3 Betti Budai 2 Inge van Velthoven 2 Lynn Wijnen 2 en Puck Verlinden 1