Ruime nederlaag dames Eurotech-Bevo Hc tegen koploper 

De dames van Eurotech-Bevo Hc hebben zaterdagavond 20 minuten goed partij kunnen geven tegen T+A/VOC Amsterdam. Vervolgens kwam men met name aanvallend tekort. Het baltempo lag veel te laag en er werd slecht afgerond.

Nadat VOC meteen een voorsprong nam in het begin van de wedstrijd(4-1) kwam Eurotech-Bevo Hc goed terug en stond het na ruim een kwartier spelen weer gelijk(5-5). Vervolgens kreeg Bevo 2x een 2 minuten tijdstraf kort achter elkaar. Hier profiteerde de tegenstander optimaal van. Ze scoorde liefs 6x achter elkaar en liepen dan ook uit naar 11-5. Uiteindelijk ging men rusten met een 13-6 tussenstand. In de tweede helft wist VOC het baltempo hoog te houden waardoor ze geleidelijk aan steeds verder wegliepen en er uiteindelijk een 26-13 eindstand op het scorebord stond. In de laatste 10 minuten viel Mieke Kersten nog verdienstelijk in. Ook keepster Rachelle Debie kon terugkijken op een goede wedstrijd.

De doelpunten voor Eurotech-Bevo Hc werden gemaakt door Aicha Chida 2 Inge van Velthoven 2 Ingrid Jansen 2 Tessa Timmermans 2 Cindy Rooijakkers 2 Linda van de Broek 2 en Tatjana van de Broek 1