Regelmatige overwinning dames Eurotech Bevo Hc 

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zaterdagavond beide punten in Panningen weten te houden. Tegenstander Foreholte werd met een ruime nederlaag huiswaarts gestuurd. Na een ruststand van 15-11 werd het uiteindelijk 30-23 in het voordeel van de ploeg van trainer Osvaldo Gomes.

Na een wat rommelig begin van de wedstrijd was het de uitstekend spelende Ingrid Janssen, en Inge van Velthoven die de eerste 6 doelpunten voor hun rekening namen(6-2). Nadat beide ploegen ieder 3 keer hadden gescoord(9-5) schakelde de tegenstander een tandje bij(9-8). Toch bleef Bevo steeds aan de goede kant van de score en via 13-10 was het Ingrid Janssen die met haar 7de doelpunt de ruststand bepaalde op 15-11.

 

In de 2de helft kwam de overwinning eigenlijk geen moment meer in gevaar. Men moest er echter wel hard voor blijven werken. Na ruim 20 minuten spelen was het verschil opgelopen tot 10 doelpunten(27-17). Uiteindelijk was het Linda v/d Broek die met haar 5de doelpunt de eindstand bepaalde op 30-23. Door deze overwinning klimmen de dames van trainer Osvaldo Gomes weer 1 plaatsje op de ranglijst en heeft men weer aansluiting weten te vinden bij de subtop.

 

De doelpunten voor Eurotech Bevo Hc werden gemaakt door Ingrid Janssen 10, Inge van Velthoven 7, Linda v/d Broek 5, Tessa Timmermans 4, Aicha Chida 2, Romy van Ratingen en Maud Versleeuwen 1