Rabobank Peel Maas en Leudal sponsort Targos Bevo Hc 

Zaterdag 31 januari zette directeur Bedrijven Thijs Janssen van Rabobank Peel Maas en Leudal in Panningen zijn handtekening onder een driejarig sponsorcontract met Targos Bevo Hc.

De ondertekening van het sponsorcontract vond plaats tijdens de sponsorbijeenkomst en Meet & Greet van Targos Bevo Hc in de Heuf in Panningen. Aanwezig waren de directeur Bedrijven Thijs Janssen en van Targos Bevo Hc Dre Tulmans

 

Dre Tulmans, voorzitter van de sponsorcommissie van Targos Bevo Hc gaf aan zeer trots te zijn op de samenwerking met de Rabobank Peel Maas en Leudal. “De ondersteuning van de Rabobank stelt ons in staat om de jeugdopleiding te professionaliseren en de Topsport verder te bevorderen.”

 

Thijs Janssen voegde daaraan toe: “De Rabobank investeert veel in sport. Het lokale sponsorcontract met BEVO sluit perfect aan op de filosofie van de Rabobank. Met sport willen we mensen en vooral jeugd in beweging brengen, daarom is breedtesport voor ons zo belangrijk. Topsport draagt daaraan bij als inspiratiebron voor de liefhebber.

 

Targos Bevo Hc, een handbalvereniging van bijna 500 leden , is trots op de nieuwe samenwerking met Rabobank Peel Maas en Leudal.

Targos Bevo Hc is een bloeiende vereniging die zowel in de Topsport als in de Breedtesport actief is.

Het heren 1 team speelt in de Beneleague en Nederlandse Eredivisie, het heren 2 team en dames 1 team komen uit in de 1e divisie.

Verder zijn er ook enkele jeugdteams die op landelijk niveau spelen.

 

 

Rabobank Peel Maas en Leudal

Als coöperatieve bank bereiken we samen meer dan alleen, door mensen met elkaar te verbinden en kennis te delen. Deze maatschappelijke betrokkenheid bij de leefomgeving vormt het fundament van de Rabobank. Sponsoring vervult hier een belangrijke rol in. Via sponsoring zoeken we als bank verbinding met onze klanten en de maatschappij. Een aandeel in elkaar. Zo versterkt Rabobank Peel Maas en Leudal haar omgeving waarin haar klanten wonen en werken.