Rabobank Clubkas Campagne: Stem op Targos Bevo Hc.  

Rabobank Peel, Maas en Leudal draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne, speciaal voor verenigingen en stichtingen. De bank stelt € 200.000 beschikbaar! Natuurlijk doet Targos Bevo Hc mee aan de Rabobank Clubkas Campagne.

Stemmen

Van 14 tot en met 27 maart 2016 mogen leden van Rabobank Peel, Maas en Leudal vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is

geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 200.000 te delen door het aantal uitgebrachte stemmen.

 

Targos Bevo Hc ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is. Leden van Rabobank Peel, Maas en Leudal bepalen dus hoe het bedrag van de Rabobank Clubkas Campagne wordt verdeeld!

 

Oproep aan alle leden

Het is voor onze vereniging belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage immers goed gebruiken. Het zou fantastisch zijn als jij, je familie en je vrienden stemmen geven aan onze vereniging. Kijk voor meer info over de Rabobank Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/pml.

 

Bedankt voor je steun!