Puike prestatie dames A2 van Targos Bevo Hc 

Inzet loont zeggen ze wel eens, oftewel Bij Eendracht Volgt Overwinning. Afgelopen zondag speelde de dames A2 uit tegen Vios A1, een pittige wedstrijd waar de dames voluit moesten spelen om de punten mee naar Panningen te nemen.

De dames waren voorbereid dat ze moesten aanpakken en de hele wedstrijd geconcentreerd spelen tot de laatste minuut.. Vanaf de eerste seconde was het dan ook duidelijk, het spel begon aan beide kanten voorzichtig om niet meteen op een achterstand te komen. De verdediging stond uitstekend ook toen Vios het systeem Chaos speelde. Een Chaos was het, maar de verdediging van Bevo stond als een huis. De aanvallen van Vios strandde voortijdig of uiteindelijk bij keeper Esmee. Pech in de eerste minuten was de ongelukkige val van Loes. Zij viel in de cirkel verkeerd en moest al vroegtijdig de arena verlaten. (de pols in het gips gezet). De doelpunten vielen in de eerste helft om en om en de dames van Bevo stonden elke keer een doelpunt voor. Dit resulteerde in een ruststand van 9-10. Opdracht in de rust was om de tweede helft niet te verslappen en met de brede bank konden we de dames van Vios op conditie pakken.

 

Snelle wissels en leuke aanvallen was het beeld van de tweede helft. Bevo kon niet echt een gat slaan in de score. Spannende laatste 10 minuten waar beide partijen geen fouten meer durfde te maken en natuurlijke niet wilde maken. Deze 10 minuten leken wel een half uur te duren. De aanvallen gingen op en neer, uiteindelijk wisten de dames van Bevo hun hoofd beter koel te houden en scoorde op de juiste momenten. De eindstand van 14-16 in het voordeel van Bevo was dan ook zeker terecht. Zo zie je maar inzet loont!

 

Pechvogel van de wedstrijd : Loes Sonnemans

Wo(man) of the match : Mirte van der Heijden