Programma Hepertz Bevo Hc teams 

Zaterdag 30 september:

 

19:00 Kras/Volendam - Herpertz Bevo Hc

Een treffen tussen twee teams met ambities. Kan Herpertz Bevo de stijgende lijn voortzetten? Er werden dit seizoen al 3 zenuwslopende partijen gespeeld met als gevolgd, 5 punten uit 3 wedstrijden.

Programma Bevo teams

Bevo heeft het traditioneel lastig in Volendam. Tijd om dat een keer verbreken. Bij winst blijft de ploeg van Jo Smeets in de top 3 staan. Support in Volendam is meer dan welkom.

 

Zondag 1 oktober:

 

13:00 Herpertz Bevo Hc 2 - DFS Arnhem HS1

Zondag spelen de heren hun tweede thuiswedstrijd van het seizoen, tegenstander is DFS Arnhem dat gecoacht wordt door oud-Bevo trainer Osvaldo Gomes. DFS is de koploper in de Eredivisie met 6 punten en als enige ploeg nog ongeslagen. Herpertz Bevo behaalde 2 punten uit de eerste 3 wedstrijden. In thuiswedstrijden is de ploeg altijd een stuk sterker, zo blijkt uit de statistieken. Goede hoop dus voor een stunt!

 

De livestream van Herpertz Bevo Hc 2 is →hier← te volgen!

 

14:00 Fortissimo - Herpertz Bevo Hc DS1

De dames van Maurice Janssen spelen in Cothen hun vierde wedstrijd van het seizoen. Na 2 nederlagen op rij tegen Hercules en DSS willen de dames graag weer 2 punten bijschrijven aan het totaal. Alle mogelijkheden daarvoor zijn aanwezig. Fortissimo staat met 0 punten onderaan. Van onderschatting zal geen sprake zijn. Bij winst sluit Herpertz Bevo aan bij de middenmoot van de eerste divisie.

 

Herpertz Bevo Hc wenst u veel plezier.