Professionele begeleiding handballers Eurotech Bevo Hc 

Bij Eurotech Bevo Hc wordt druk gebouwd aan de toekomst. Veel aandacht gaat daarbij uit naar de samenstelling van de spelersgroep die komend seizoen in de hereneredivisie actief zal zijn. Ook de ontwikkeling van jeugdige talenten, die op termijn hun stokje over moeten gaan nemen, krijgt veel

One Performance logo

aandacht. De Heldense club is namelijk ambitieus en wil zich snel weer mengen in de play off-strijd om de bovenste plaatsen. Om structureel op dat niveau te kunnen presteren, richt de Bevo-leiding het vizier niet alleen op de spelers, maar vooral ook op het professionaliseren van hun begeleiding.

 

Zeer verheugd is men dan ook met de overeenkomst, die nu met One Performance uit Geleen wordt aangegaan. Daardoor krijgt het team van Eurotech Bevo Hc de gewenste uitbreiding met een professionele partij, die zowel nationaal, als internationaal hoog aangeschreven staat op het gebied van individuele performance- en krachttraining. Onder andere de eredivisie ijshockeyers van de Eaters gingen hen al voor. De werkwijze van One Performance sluit prima aan bij de filosofie van Eurotech Bevo Hc, die snel en attractief handbal voorstaat.

 

One Performance staat voor een no-nonsense werkwijze. De kracht ligt vooral in de individueel gerichte begeleiding. Iedere speler wordt uitgebreid getest en aan de hand van deze testen worden de verschillende programma's geschreven. Onder intensieve begeleiding wordt elke sporter vervolgens als atleet behandeld en getraind. De spelers van Eurotech Bevo Hc kunnen dan ook een interessant en verfrissend programma tegemoet zien. Een aantal jongens is inmiddels al begonnen met een 'zomerprogramma' om kennis te maken en fit de vakantie in te gaan en uit te komen.

 

Bij de ambitie om de komende jaren weer structureel in de top van Nederland mee te doen, hoorde een professionele fysieke begeleiding. Die heeft Eurotech Bevo Hc nu gevonden in de samenwerking met One Performance. De intentie is uitgesproken om voor lange termijn in elkaar te investeren.