Prima overwinning dames Eurotech Bevo Hc 

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zaterdagavond met ruime cijfers gewonnen van PSV. Na een ruststand van 11-10 walste de ploeg van trainer Bart Hofmeijer in de 2de helft over PSV heen en wonnen ze uiteindelijk met 33-15.

In de eerste helft deden beide ploegen weinig voor elkaar onder. Met name in aanvallend opzicht liet Bevo nogal wat steekjes vallen. Twee maal nam men een voorsprong van 3 doelpunten (6-3 en 9-6) maar het was PSV dat zelfs weer een voorsprong nam (9-10). Uiteindelijk zorgde Cindy Rooijakkers vanuit een mooi gelopen break ervoor dat Bevo met een kleine voorsprong ging rusten (11-10).

 

Bevo begon geconcentreerd aan de 2de helft. Ook aanvallend ging het steeds beter lopen. Via 14-10 liep Bevo verder uit en was het de goed spelende Harma van Kreij die na ruim 10 minuten spelen de 19-13 liet aantekenen. Na een rode kaart voor een speelster van PSV kregen de bevo dames vleugels. Bijna elke aanval werd doeltreffend afgerond. Liefs 11x wisten ze achter elkaar te scoren (30-13) voordat PSV weer eens het net wist te vinden. Uiteindelijk was het Mieke Kersten die met haar eerste en laatste doelpunt v/d wedstrijd de eindstand bepaalde op 33-15.

 

De doelpunten voor Eurotech BevoHc werden gemaakt door Angela Steenbakkers 9, Harma van Kreij 7, Piette van Hoorn 5, Aicha Chida 5, Inge van Velthoven 3, Mieke Kersten 1, Ingrid Janssen 1, Cindy Rooijakkers 1, en Fenne Rijks 1.