Pim Augustinus: Een spannende pot in Volendam. 

Tegen KV Sasja een bloedstollende wedstrijd. Hoe heb jij die wedstrijd ervaren?

Ik denk zoals het publiek dat ook heeft ervaren, een spannende pot tot letterlijk de laatste minuut.

Pim Augustinus

Vooral het slot van de wedstrijd was hectisch, waarin beide ploegen een aantal open kansen lieten liggen. Ik heb wel de hele wedstrijd gedacht dat we die pot gingen winnen. Ondanks een aantal tegenslagen bleven we als collectief knokken tot het eind.

 

Persoonlijk kun je terugkijken op 3 uitstekende wedstrijden. Hoe heb jij je eigen rol en deze wedstrijden ervaren?

Ik denk dat we kunnen terugkijken op een prima seizoensstart. Het is jammer dat je de eerste wedstrijd nog een punt verliest, maar daar hebben we als ploeg in de laatste twee wedstrijden tegen Aalsmeer en Sasja goed op gereageerd.

Ook kijk ik tevreden terug op mijn eigen rol binnen het team. Na jaren als aanvalsspecialist gefungeerd te hebben mag ik nu ook in de dekking het team ondersteunen. Hierdoor kan ik de snelle tegenaanval meelopen, dat dit jaar een kwaliteit van ons is. Ik wil dit jaar een constante factor zijn voor het team en dat lukt tot nu toe aardig.

 

Nog ongeslagen in de Bene-League, bij een overwinning nog steeds in de top 3. Wat is zaterdag nodig om Volendam te verslaan?

Een flink dosis energie! We zullen het baltempo moordend hoog moeten houden omdat zij niet opgewassen zijn tegen onze snelle (tegen)aanval.

 

Bevo heeft het traditioneel lastig in Volendam. Hoe komt dat?

Volendam krijgt elk jaar weer een goede ploeg op de been. Ook dit jaar weer hebben ze een goede ploeg staan met een sterke sluitpost.

 

Kunnen we zaterdag wederom een spannende pot verwachten?

Toen nu toe is elke wedstrijd spannend geweest. Ik verwacht dat zaterdag wederom spannend gaat worden en dat de wedstrijd pas in de laatste tien minuten beslist wordt. Als wij met de 2 punten naar huis gaan zal dat wederom een flinke opsteker zijn.

 

Zaterdag 2,5 uur in de bus met zoals gebruikelijk de vaste supporters van Bevo. Nog iets te melden aan deze trouwe fans?

Ons thuispubliek is altijd geweldig. Gelukkig waren onze trommelaars er afgelopen zaterdag weer bij.

Daarvoor waren onze vaste supporters in Aalsmeer goed te horen tijdens de wedstrijd! Het is enorm goed voor de beleving binnen het team als het eigen publiek je op die manier komt toejuichten. Wij nemen zaterdag de punten mee naar huis!