Paaseieren actie 

Beste leden, ouders/verzorgers,

 

Dit jaar organiseert onze vereniging een PAASEIEREN ACTIE om extra inkomsten te werven voor onze club. Dit is hard nodig om iedereen te kunnen laten sporten en natuuurlijk om extra leuke dingen te kunnen doen met onze (jeugd)leden.

 

Voorgaande jaren deden we dit in de vorm van kassen ruimen of kerstbomen actie. Deze zijn helaas dit jaar weggevallen. Andere verenigingen doen dit bijvoorbeeld in de vorm van potgrond-, speculaas-, of vogelzaad verkoop.

 

Wij gaan dus voor de verkoop van paaseieren. We kunnen hier een mooi Bevo Hc succes van maken als iedereen een steentje bijdraagt. Deze actie wordt ondersteund door Cootjans Eierhandbal BV, Bioscoop Dok6, optisport zwembad Waterloat, Eeterij Eigentijds en DTP Graphic Products.

 

Wat is de de bedoeling?

We gaan zoveel mogelijk eieren (10 stuks voor 5 euro, 6 stuks voor 3,50) verkopen via;

Onze leden en onze sponsor relaties

 

Hoe kan ik een bijdrage leveren?

Elk teamlid wordt gevraagd om een aantal dozen te verkopen in haar/zijn omgeving. Denk aan opa en oma, oom en tante, de buren en mesen in de straat. Hiervoor krijg je een aantal weken van te voren een bestellijstje uitgereikt op de training. De bestellijstjes graag inleveren voor 20 maart a.s. in de paaseieren Bus in de Heuf. De verkochte doosjes kunnen worden opgehaald op donderdag 2 april vanaf 20.30 uur, vrijdagochtend 3 april vanaf 17.30 uur of zaterdag 4 april vanaf 09.00 uur in de Heuf, Het geld kun je tot en met zaterdag 16.00 uur inleveren in de Heuf.

 

Wat als het een succes wordt?

  • Er worden 3 teamprijzen verloot voor de teams met de meeste verkochte eieren:

- Dok6 bioscoopbonnen voor het hele team

- Discozwemmen in zwembad Waterloat incl, frietje en consumptie voor het team

- Eeterij Eigentijds eetbonnen voor het hele team

  • Er worden 2 originele wedstrijdshirts met eigen naam verloot voor de personen die 5 bestellingen of meer verkopen.

 

Wie zijn mijn contactpersonen?

Twan Bruurs (06-47485144) en Wilbert Janssen (06-51597297)