Overtuigende zege dames Eurotech Bevo Hc 

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zaterdagavond geen kind gehad aan de dames van Foreholte uit Voorhout. Met name de eerste 3 kwartier van de wedstrijd speelden de dames van trainer Bart Hofmeijer zowel verdedigend als aanvallend een goede wedstrijd.

Eurotech Bevo Hc begon fel aan de wedstrijd. Na een tussenstand van 3-3 liep Bevo meteen uit naar 3-7. Via 4-10 stond het na ruim 22 minuten al 5-15 in het voordeel van Bevo. Uiteindelijk bereikte men de rust met een 8-16 tussenstand.

 

Ook in de 2e helft werd de goede lijn van het spel doorgezet en liep Bevo verder weg van hun tegenstander. Via 9-20 en 12-23 was het de goed op schot zijnde Cindy Rooijakkers die via de zoveelste break de 13-26 liet aantekenen. Hierna verslapte de concentratie wat waardoor Foreholte nog 4x wist te scoren. Het was uiteindelijk weer Cindy Rooijakkers die de eindstand bepaalde op 17-27.

 

Door deze overwinning kunnen de dames van trainer Bart Hofmeijer a.s. zaterdag bij een overwinning op Bentelo de 3e periode pakken. En met Bentelo hebben we nog een appeltje te schillen!

 

De doelpunten voor Eurotech Bevo Hc werden gemaakt door Cindy Rooijakkers 9, Harma van Kreij 5, Aicha Chida 3, Linda v/d Broek 3, Ingrid Janssen 3, Mieke Kersten 2 en Piette van Hoorn 2