Overtuigende zege heren A1 in bekerstrijd 

Afgelopen weekend was een zeer druk weekend voor de Eurotech Bevo Heren A1. Naast de strijd om het Nederlands Kampioenschap ging ook Limburgse Bekercompetitie in Roermond gewoon door.

Na een teleurstellend NK toernooi stonden de Eurotech Heren Bevo A1 op de zondagmiddag tegenover, tegenstander Sittardia A1. Vreemde gevoelens......oftewel goedmaker voor het NK……

Na 3 minuten speeltijd opende Jens de wedstrijd met de openingstreffer, hierna direct gevolgd door Bart en Rob en Nick. Gezien het verleden afgelopen weekend hebben de A1 Heren heel wat tegenslagen beleeft, op het NK. Dit wilden de heren goedmaken door een puike prestatie te laten zien tijdens de halve finale-strijd voor de Limburgse Beker .

Bart, Nick en Niels namen het voortouw hierin, Sittardia probeerde te beantwoorden maar verloor hierin met het scoren.

 

De Eurotech mannen bleven maar scoren, zodat de stand, vlak na rust stond op 6- 18, inhet voordeel van Bevo HC.

Helaas bepaalde de ruststand, Sittardia, met een last minute doelpunt op 7-18.

 

Direct na de thee, kwamen de mannen van Eurotech Bevo helemaal uit de startblokken……….. Sittardia werd uitgeschakeld met scoren zodat wij helemaal de overhand namen in het wedstrijdverloop. Met nog 14 minuten te spelen probeerde Sittardia een aansluiting of een forcering te kunnen uitwerken. Inmiddels was de voorsprong opgelopen naar 7 doelpunten. De stand bedroeg toen 12-29, voordeel Eurotech Bevo Heren A1.

Hierop werd direct gereageerd door Eurotech Bevo zodat de zij de stand bepaalde,met nog 6 minuten op de klok. De ploeg uit Sittard probeerde nog het verschil zo klein als mogelijk te maken,zij bepaalde de eindstand in de laatste seconden op 33-17, voordeel Eurotech Bevo Heren A1.

 

Scores:

Bart, Nick, Niels(6x), Jens(4x), Eef(3x), Rob, Patrick, Joost(2x), Noud, Rene(1x)

 

Stops Mark; 10x

 

Niet alleen de heren genoten hiervan, ook het WEER meegereisde publiek, genoten met volle teugen over het spel van onze heren. Voor coach Robin Gielen was dit even een verlossing van alle tegenslag van het NK.

 

Hij en het team kunnen nu stappen ondernemen, waarvan hij al van overtuigd was,wat zij kunnen bereiken dit seizoen.

 

De Eurotech Heren A1 rest nog alleen de Limburgse Finale Beker wedstrijd tegen BFC Heren A1 op Zondag 12 Mei te Bocholtz.

 

Hou deze datum vrij !!

 

Via diverse mediaberichten word de extra informatie zorgvuldig vertrekt aan jullie!!