Overtuigende overwinning Bevo heren recreanten 1 

Afgelopen donderdag stond de wedstrijd Eurotech Bevo Hc tegen Hercules op het programma. Een wedstrijd waar je nooit van te voren weet hoe deze gaat aflopen. Veel emotie, passie en vechtlust zijn de aspecten tijdens deze confrontaties. De heren recreanten worden op dit moment geteisterd door veel blessures, knie- enkel- en rug.

De heren recreanten speelde dan ook met twee gastspelers tegen de mannen uit de Reuver (Frank en Dries). De wedstrijd onderleiding van een sterk fluitende scheidsrechter ging uitstekend van start voor de heren van Bevo. Snelle aanvallen en een fantastische verdediging zorgde voor een verrassende voorsprong voor de Bevo recreanten. De ene fraaie aanval na de andere was voor het niet meegereisde publiek een lust voor het oog. De aanvallers van Bevo zochten de combinaties met de uitstekende spelende cirkelspeler Frank, hij ronde de fraaie acties mooi af. Een ruststand van 10-4 in het voordeel van de Bevo mannen was dik en dik verdiend. De inval coach Peter R. zette in de rust de puntjes op de i en hij was er van overtuigd dat het een ruime overwinning moest worden.

In het begin van de tweede helft begonnen de mannen van Bevo wat slapjes waardoor de heren van Hercules steeds meer in hun spel kwamen. Langzaam aan kwam Hercules steeds dichter bij, bij de stand 10-8 nam de coach een verstandige time-out om de mannen eens goed aan te spreken en weer op scherp te zetten. Dit had zijn uitwerking in de rest van de wedstrijd. De mannen van Eurotech Bevo heren recreanten namen het voortouw en speelde de wedstrijd fantastisch uit. Wederom snelle aanvallen en stevig maar correct verdedigen konden de heren verder uitlopen. De eindstand van 22-15 was dan ook een dik verdiende overwinning. Heren van harte met dit resultaat.

 

Supporter21