Ouder kind toernooi E jeugd 

Het was weer een gezellig drukte in sportarena de Heuf op zaterdag 08-04-2017.

Terwijl de jongens C1 nog een oefenwedstrijd op het programma hadden in hal 1, i.v.m. de voorbereidingen op het NK, was in hal 2 een ouder kind toernooi georganiseerd.

36, E jeugd, met maar liefst 34 ouders hebben deelgenomen aan het toernooi. Het was een gigantisch succes. Dit is alleen mogelijk bij een echte vereniging. Ouders die samen met hun kinderen de liefde voor de sport delen. Diverse oud handballers hebben we weer in actie gezien, maar ook mensen die nooit gehandbald hebben lieten zich niet kennen en deden mee aan dit evenement. Je zou zeggen aan recreanten geen gebrek in de toekomst.

 

Door de organisatie waren alle E teams gehusseld en waren er nieuwe teams van gemaakt. De teamverdeling van de ouders was op gelijke manier tot stand gekomen. De wedstrijden duurde 10 minuten dit mede om de ouders een beetje te sparen. Elk team speelde in totaal 5 wedstrijden. Het ging er erg fanatiek aan toe. Zeker bij de wedstrijden waar ouders tegen huneigen kinderen moesten, werd er heftig gestreden.

 

Na afloop waren er nog diverse prijzen te verdelen, best spelende moeder, vader, meisje, jongen en beste team. Door een gelijke eindstand, moesten 2 jeugd teams uiteindelijk middels shoot outs bepalen wie de winner werd.

 

Alle vrijwilligers en met name, Robin Flos en Anja Jacobs, bedankt namens alle deelnemers dat jullie dit evenement mogelijk hebben gemaakt.