Opnieuw winst voor dames Eurotech Bevo Hc 

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zaterdagavond na een uitstekend gespeelde wedstrijd wederom beide punten mee naar Panningen genomen. Door dit resultaat blijven ze nog steeds in de race voor een plek in de nacompetitie.

De ploeg van trainer Osvaldo Gomes begon goed aan de wedstrijd en nam meteen een ruime voorsprong (1-6). Zowel aanvallend als verdedigend werd er uitstekend gespeeld. Dit kwam dan ook tot uitdrukking in de score. Via 4-9 en 6-13 werd de rust bereikt met een 11-18 tussenstand.

 

In het begin van de 2de helft leek er in eerste instantie geen vuiltje aan de lucht (12-20). Vervolgens verslapte de concentratie een beetje waardoor de tegenstander 4x achter elkaar wist te scoren (16-20). Toen ze zelfs tot op 3 doelpunten kwamen(18-21), was voor trainer Osvaldo Gomes het moment daar om een time out te nemen. Hierna scoorde Bevo 3x achter elkaar (18-24). Dit was voor de trainer van Westlandia het moment om over te schakelen op dubbele mandekking. Het duurde echter niet lang voordat de ploeg van trainer Osvaldo Gomes zich hier op had ingesteld. Via 20-25 en 22-27 profiteerde men hier vervolgens optimaal van en liep men van 24-28 uit naar 25-34 en was de wedstrijd gespeeld.

 

De doelpunten voor Eurotech Bevo Hc werden gemaakt door Inge van Velthoven 8, Aicha Chida 7, Linda v/d Broek 6, Pien Koopmans 5, Ingrid Janssen 4, Fieke Arnoldussen 2, Romy van Ratingen en Tessa Timmermans 1.