Opnieuw winst dames Targos Bevo HC 

De dames van Targos Bevo HC hebben zondagmiddag hun vierde overwinning op rij geboekt. De reserves van Virto Quintus werden in een aantrekkelijke wedstrijd op een 28-24 nederlaag getrakteerd. Een hoofdrol in de wedstrijd was weggelegd voor keepster Veronne Reinders. Ze hield haar team met enkele fraaie stops op cruciale momenten in de wedstrijd.

Beide ploegen deden in het eerste kwartier van de wedstrijd weinig voor elkaar onder. Dit resulteerde in een 6-6 tussenstand na 15 minuten spelen. Onder aanvoering van de gemakkelijk scorende Sarah Lovas nam Bevo een kleine voorsprong. (8-6,10-8 en 11-9). In de laatste 5 minuten wist men mede door 2 fraaie doelpunten van Demi Smolenaars verder weg te lopen van hun tegenstander. Dit resulteerde in een 14-9 ruststand.

 

Bevo begon goed aan de 2de helft. Na 6 minuten spelen was het Lieke Rademakers die via de cirkel de 19-13 liet aantekenen. Er leek voor de ploeg van trainer Osvaldo Gomes geen vuiltje aan de lucht. Toch wist Quintus nog 1x terug te komen tot op 2 doelpunten (22-20). Verder liet de thuisploeg het niet komen. Via 25-20 en 26-22 was het uiteindelijk Nadia El Foul die met het laatste doelpunt van de wedstrijd de eindstand bepaalde op 28-24. Door dit resultaat doet de ploeg van trainer Osvaldo Gomes nog volop mee voor 4de periode titel.

 

De doelpunten voor Targos Bevo HC werden gemaakt door Sarah Lovas 9, Demi Smolenaars 6, Inge van Lankveld 3, Nikki Budai 3, Lieke Rademakers 2, Nadia EL Foul 2, Lisan van Hulten 1, Nadine Arndts 1 en Betti Budai 1