Opnieuw winst dames Targos Bevo Hc 

Nadat vorige week de uitwedstrijd tegen Nieuwegein met ruime cijfers werd gewonnen was zondagmiddag FIQAS Aalsmeer de volgende opponent voor de dames van trainer Osvaldo Gomes.

In een meer spannende dan goede wedstrijd bleven de punten uiteindelijk in Panningen. Al kwam de zege moeizaam tot stand.

 

Beide ploegen deden in de eerste helft weinig voor elkaar onder wat dan ook in de score tot uitdrukking kwam. Met name verdedigend moest Bevo verschillende malen aan de noodrem trekken wat resulteerde in de nodige 7 meters. Via 3-3 en 7-7 was het na ruim 20 minuten spelen nog steeds gelijk(9-9). Uiteindelijk was het de uitstekend spelende Demi Smolenaars die bijna in haar eentje de ruststand bepaalde op 15-14. Ze scoorde liefs 4 van de laatste 5 doelpunten in de eerste helft.

 

Ook in de 2de helft waren beide ploegen goed aan elkaar gewaagd. Na 25 minuten spelen was de stand wederom gelijk(21-21). Vervolgens liep Bevo langzaam weg van hun tegenstander. Via 23-21 en 25-23 stond het na ruim 20 minuten spelen 27-25. Bij deze stand vond er een foutieve wissel plaats bij Aalsmeer. Dit resulteerde in een tijdstraf waar Bevo optimaal van profiteerde.(29-25) en leken de punten in Panningen te blijven. Aalsmeer kwam echter 2 minuten voor tijd weer tot op 1 doelpunt.(30-29). Uiteindelijk was het Inge van velthoven die met 2 doelpunten in de laatste minuut aan alle spanning een einde maakte en de eindstand bepaalde op 32-29.

 

De doelpunten voor Targos Bevo Hc werden gemaakt door Demi Smolenaars 9 Linda v/d Broek 5 Inge van Velthoven 4 Fenna kessels 4 Lisan van Hulten 3 Nikki Budai 3 Aicha Chida 3 en Betti Budai 1

 

 

Bekijk foto's van de wedstrijd hier