Opnieuw geen punten voor dames Eurotech Bevo Hc 

De dames van Eurotech BevoHc hebben zaterdagavond opnieuw niet weten te winnen. Ditmaal was het HV Nieuwegein dat beide punten mee nam uit Panningen.

Beide ploegen hielden elkaar in de eerste helft goed in evenwicht en deden dan ook weinig voor elkaar onder. Het vertoonde spel was echter matig Bevo nam een kleine

voorsprong(5-3 en 8-6). Na een kwartier spelen stond het echter weer gelijk(8-8). Toch wist Bevo weer een voorsprong te nemen(12-10) maar Nieuwegein reageerde hier weer meteen op (12-14). Uiteindelijk ging Bevo met 1 doelpunt acchterstand de rust in(15-16).

 

Meteen na rust bouwde Nieuwegein de voorsprong verder uit(15-20). Gedurende de 2de helft bleek de ploeg van trainer Osvaldo Gomes niet in staat de wedstrijd nog naar zich toe te trekken. Er werden veel technische fouten gemaakt en ook aanvallend werd er erg slordig gespeeld. Via 21-24 en en 23-28 ging de winst uiteindelijk naar de ploeg die daar gezien het wedstrijdbeeld ook het meest recht op had. Eindstand 26-29.

 

De doelpunten voor Eureotech Bevo Hc werden gemaakt door Inge van Velthoven 10, Aicha Chida 6, Carlijn Heesen 3, Linda v/d Broek 3, Sarah Lovas 2 en Pien Koopmans 2.