Ook Kwiek te sterk voor Eurotech Bevo Hc 

de dames van Eurotech Bevo hebben de goede lijn van afgelopen week niet weten voort te zetten. In Raalte was Kwiek met name in de 2de helft te sterk en won dan ook verdiend met 30-19.

In de eerste helft deden beide ploegen weinig voor elkaar onder. Kwiek had wel steeds een voorsprong maar Bevo bleef goed in het spoor van hun tegenstander. Via 3-1 en 6-3 stond het na een kwartier spelen 10-6 in het voordeel van de thuisploeg. Bevo kwam echter goed terug en 5 minuten voor het rust signaal was het verschil nog maar 1 doelpunt (13-12). De rust werd bereikt met een 14-12 tussenstand.

 

Zoals al een paar keer eerder gebeurd dit seizoen was de ploeg van trainer Osvaldo Gomes in de 2de helft geen schim meer van de ploeg in de eerste helft. Kwiek liep in 10 minuten tijd weg van hun tegenstander die zowel aanvallend als verdedigend ver onder de maat presteerde (21-13). Het geloof in een beter resultaat was er niet meer en Kwiek kon de wedstrijd dan ook rustig uitspelen.

 

De doelpunten voor Eurotech Bevo Hc werden gemaakt door Inge van Velthoven 6, Aicha Chida 5, Linda v/d Broek 3, Annet Bukkems 2, Romy van Ratingen 2 en Carlijn Heesen 1.

 

 

Kwiek maakte zelf wat wedstrijdbeelden. Bekijk deze hieronder.