Ook de mannen van Bevo A1 pakken Limburgse titel! 

De mannen van Bevo A1 begonnen aan hun 3e wedstrijd van de play-offs. De tegenstander was Sittardia, wat altijd een beladen wedstrijd betekent. Voor Sittardia was het hun 4e wedstrijd en zij moesten winnen om enige kans te behouden op de titel.

Bevo begon goed voorbereid aan de wedstrijd en men leek weinig last te hebben van zenuwen. Na instructies van coach Lambert waren de mannen goed gemotiveerd om deze wedstrijd te gaan winnen.

 

Bevo begon de wedstrijd goed en na een 3-1 voorsprong werd het aan beide kanten slordiger en werden er diverse kansen gemist. Waarschijnlijk hadden toch een paar spelers last van de druk. De keeper van Sittard werd langzaam beter en stopte de nodige kansen van Bevo, al waren deze niet al te sterk ingeschoten. In de verdediging werden diverse afstandschoten goed geblokt waardoor Bevo de kans kreeg om door snelle breaks enkele doelpunten uit te lopen. Dit resulteerde in een ruststand van 12-9 in het voordeel van Bevo.

 

Na de rust werden de kansen nog niet goed benut, maar doordat de verdediging alert bleef kon men de voorsprong verder uitbouwen. Het publiek, dat met grote getalen op was komen dagen, liet goed van zich horen met gejuich en getoeter. Hierdoor begon Bevo beter om te gaan met de kansen en werd er beter gekeken waar de zwakke plekken van de keeper waren.

Ondanks dat het geen topwedstrijd was heeft Bevo de gehele wedstrijd voldoende voorsprong gehouden om de 2 punten te pakken. Met een eindstand van 29-20 waren de mannen overtuigend de beste.

 

Mannen, van harte gefeliciteerd met dit resultaat. Op naar het NK in Amterdam op 21 april. Wie weet valt daar ook nog iets te behalen!!!!