Ook Dario Polman blijft Bevo trouw! 

Dario Polman speelt ook komend seizoen voor Targos Bevo Hc. Dat hebben de 22-jarige spelverdeler en de technische commissie bekend gemaakt.

 

Er was serieuze belangstelling voor Dario van een tweede Bundesligaclub uit Duitsland, maar dat aanbod heeft hij langs zich neergelegd.

“Ik heb een goed gevoel bij Bevo. Het is een mooi team met veel mogelijkheden. Ik sta dan ook honderd procent achter mijn keuze. Volgend seizoen zijn er opnieuw drie prijzen te verdelen. Mijn doel is om met Bevo twee van de drie prijzen te winnen.”

 

Vereerd

Dario voelde zich vereerd door de belangstelling uit Duitsland. “Even heb ik getwijfeld, maar mijn onderbuikgevoel zei dat ik bij Bevo moet blijven. In augustus word ik 23 jaar. Ik ben een ambitieuze jongen. De stap naar het buitenland kan ik later wellicht maken. Komend seizoen geef ik alles voor Bevo.”

 

Met het aanblijven van Dario Polman heeft Bevo zijn selectie zo goed als rond. Eerder verlengden Bram Knippenbergh en Sonni de Jonge hun contract en begroette Bevo drie toppers: Toon Leenders, Merijn Haenen en Rik Elissen.

“Er komt veel ervaring in het team”, reageert Dario. “Verder kijk ik uit naar de samenwerking met Rik. Samen gaan we de middenopbouw verzorgen. Het is belangrijk dat alle posities in het team dubbel bezet zijn. Door nog meer te trainen, kunnen we nog sterker worden.”