Onnodig verlies Targos Bevo HC in Belgiëm/ 

Op bezoek bij Visé BM heeft Targos Bevo HC een onverwachte 27-26 nederlaag geleden. Bij de rust leidden de Belgen met 13-12. Vooral in de tweede helft kenden de mannen van trainer Harold Nusser een zeer zwakke ploeg.

Negen minuten voor tijd keek Targos Bevo HC tegen een 25-20 achterstand aan. In de slotfase kwam Targos Bevo HC nog terug tot 27-26.

 

De Belgische ploeg speelde op een fysieke manier handbal en daar had de Panningse ploeg veel moeite mee. In duelkracht moest Targos Bevo HC het afleggen. De felheid ontbrak bij de mannen uit Panningen, die ook slordig met de kansen omsprongen. Vaak werden de verkeerde keuzes gemaakt. Overigens beschikte de thuisploeg over goede opbouwers, die ook gemakkelijk scoorden. Toch had de Panningse ploeg moeten winnen, maar de ploeg bereikte haar normale niveau niet. Van de gemaakte fouten moet de ploeg leren. Een wake-up call. In de BENE League moet je vanaf de eerste minuut bij de les zijn. Een leerzaam avondje in België.

 

Zaterdag 17 september komt landskampioen OCI Lions op bezoek in Panningen en dan zal een getergd Targos Bevo HC vanaf 19.00 uur vol aan de bak moeten.

 

Door: Mat Nellen