Onnodig verlies Herpertz Bevo A1 

Zondag jl. stond de uitwedstrijd tegen Houten A1 op het programma. De heren waren zich ervan bewust dat het geen gemakkelijke wedstrijd zou gaan worden.

De wedstrijd ging voortvarend van start; na 7 minuten creƫerde Bevo een voorsprong van 1-6. Houten bleef strijden en wist na 10 minuten een beetje dichterbij te komen tot 3-6.

Houten wist met name te scoren vanuit de cirkelpositie die veel vrij kwam te staan. Verder liep Bevo tegen veel 2-minuten tijdstraf aan waardoor Houten hun kansen benutte en de achterstand

wist om te buigen naar een 14-13 voorsprong. Het zat Bevo niet mee en men ging de rust in met 16-14.

 

De tweede helft was kenmerkend door het veel missen van kansen, gehaast spel waardoor er onzorgvuldige passes werden afgegeven. De heren van Houten wisten dit goed af te straffen met tegendoelpunten.

Na de eerste 6 minuten van deze helft wist Bevo de stand nog gelijk te trekken naar 18-18. Echter wist Houten haar kansen vanaf de cirkel ook deze helft goed te benutten waardoor men weer uit liep naar 23-21.

De heren van Bevo wilde al haar krachten bijzetten maar helaas bleef de goede afronding uit. De punten bleven in Houten, eindstand 27-26.

Zondag 6 oktober spelen de Heren A1 tegen E&O om 12.45 uur in de Heuf.

Wij willen u graag als toeschouwer begroeten !