Ondanks ruime winst matige wedstrijd Bevo HC HB1 - EHV/PSV HB1 

Zaterdag jl. stond de thuiswedstrijd tegen EHV op het programma. De vorige wedstrijd tegen EHV werd met ruime cijfers gewonnen, dus het beloofde ook nu geen spannende wedstrijd te worden.

De jongens kregen als opdracht mee geconcentreerd te blijven in het spel, maar met vlagen werd er toch slordig gespeeld. Hiervan maakte EHV, dat sneller spel had dan vorige keer, dankbaar gebruik van.

Met name in de verdediging wist EHV de 'gaten' te vinden en hieruit te scoren. De heren van Bevo wisten het doel van EHV goed te vinden, maar er werden ook veel kansen gemist.

 

Na een kwartier gespeeld te hebben stond het scorebord op een 9-4 voorsprong voor Bevo. Hierna liep Bevo snel uit en met nog 4 minuten te spelen stond het scorebord op 23-7 in het voordeel van Bevo.

Ruststand werd 30-11.

 

De tweede helft ging Bevo voortvarend van start. De verdediging zat beter in elkaar dan de eerste helft. Na 13 minuten gespeeld te hebben was de stand alweer 41-14. Ondanks dat Bevo de bal een aantal keren geraffineerd

wist te onderscheppen en hun kansen goed wist te benutten was er ook sprake van slordig spel. Dit resulteerde in veel overtredingen met name aan Bevo zijde. Bevo gaf de ruime voorsprong niet meer uit handen.

Eindstand 55-19.

Aanstaande zondag reizen de heren af naar Rotterdam voor de uitwedstrijd tegen Snelwiek om 12.00 uur!