Oliebollenactie Targos Bevo Hc 

Ook dit jaar organiseert onze vereniging de oliebollenactie om extra inkomsten te werven voor onze club. Dit is hard nodig om iedereen te kunnen laten sporten en natuurlijk ook om extra leuke dingen te kunnen doen met en voor onze (jeugd)leden.

Afgelopen jaren was deze actie mede dankzij jullie een groot succes!

 

Wij gaan de oliebollenactie dan ook herhalen en we hopen hier wederom een mooi BevoHc succes van te maken. Deze actie wordt ondersteund door Bakkerij Broekmans te Panningen.

 

Wat is de bedoeling?

We gaan zoveel mogelijk oliebollen ( 7 stuks voor € 5,=) verkopen via onze leden en sponsoren.

 

Hoe kan ik een bijdrage leveren? (leden, ouders en verzorgers)

Elke teamlid wordt gevraagd om een aantal zakken te verkopen in haar/zijn omgeving, denk aan opa en oma, oom en tante, de buren en de mensen in de straat. Hiervoor krijg je een week van te voren een bestellijstje uitgereikt op de training. De bestellijstjes graag inleveren voor 10 december a.s. in de oliebollen bus in de Heuf. De verkochte zakken kunnen worden opgehaald op zaterdag 17 december vanaf 10.00 uur in de Heuf. Het geld kun je tot en met 17.00 uur inleveren bij de Heuf.

 

Hoe kan ik bestellen? (sponsoren)

U kunt uw bestelling tot en met 10 december doorgeven per mail aan whmjanssen@hetnet.nl met vermelding van het aantal zakken oliebollen en het afleveradres. Onze leden zullen ze dan bij een bestelling van 10 zakken of meer bij u persoonlijk afleveren op dinsdag 20 december.

 

Er worden enkele prijzen verloot voor de persoon of het team met de meest verkochte oliebollen!

 

  • 2 consumptiekaarten van de Heuf voor één team
  • 2 tegoedbonnen van Sport 2000 de Bruijn à € 20,-
  • Dok6 bioscoopbonnen voor één teamDiscozwemmen voor één team

 

Voor vragen kunt u contact opnemen met Wilbert Janssen (06-51597297) of Roy Pauwels (06-46738723)