Off day dames Eurotech Bevo Hc 

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zaterdagavond een terechte nederlaag geleden tegen laagvlieger DSVD uit Deurningen. Met name in de eerste helft was het spel van de dames van trainer Bart Hofmeijer niet om aan te zien. Zowel verdedigend als aanvallend was het van een zeer bedenkelijk niveau.

Tot 5-5 ging het nog gelijk op. Mede door een 2 minuten straf van Cindy Rooijakkers liep DSVD meteen 4 doelpunten uit (9-5). Bevo kon hier weinig tegenover stellen en zag de tegenstander steeds verder afstand nemen. Via de tussenstanden van 15-7 en en 17-11 werd de rust bereikt met een 19-11 tussenstand.

 

Ook in de 2e helft was Bevo niet bij machten om de wedstrijd nog naar zich toe te trekken. Ruim 10 minuten voor tijd keek men tegen een 30-19 achterstand aan. In de laatste 10 minuten wist Bevo echter de achterstand nog wat te verkleinen wat resulteerde in een 32-27 nederlaag.

 

De doelpunten voor Eurotech Bevo Hc werden gemaakt door Harma van Kreij 8, Piette van Hoorn 7, Aicha Chida 7, Cindy Rooijakkers 1, Annet Bukkems 1, Mieke Kersten 1, Angela Steenbakkers 1 en Linda v/d Broek 1