Offday nekt Targos Bevo Hc 

Wat een mooie afsluiting van de BENE- league had moeten worden voor Targos Bevo Hc, werd een deceptie voor de Panningse ploeg. Door een complete offday van het team werd Targos Bevo Hc met 33-25 afgedroogd door Kras Volendam.

Targos Bevo Hc begon nog goed aan de wedstrijd en nam brutaal een 4-2 voorsprong tegen Kras Volendam. Na een 7-7 tussenstand ging het mis bij Targos Bevo Hc. Niet alleen miste Jeroen van den Beucken twee strafworpen op een rij, maar liet de ploeg zowel aanvallend als verdedigend steken vallen. Kras Volendam nam vlak voor rust een 17-14 voorsprong.

 

Na de pauze zakte Targos Bevo Hc door de ondergrens. Via een tussenstand van 18-15 liep Kras Volendam uit naar 26-19. De defensie van Targos Bevo Hc was een gatenkaas. Via de hoekspelers en de cirkelspelers scoorden de Volendammers heel gemakkelijk. Ook vanuit de tweede lijn vielen de doelpunten als rijpe appels. Targos Bevo Hc had een complete offday. De nederlaag was volkomen terecht. De ploeg zal na de carnaval uit een ander vaatje moeten tappen, wil de ploeg mee kunnen draaien in de strijd om de nationale titel. In een poule met o.a. Hurry Up, Kras Volendam en E & O zal Targos Bevo Hc moeten laten zien, dat de offday tegen Kras Volendam een vergissing was.

 

Doelpuntenmakers: Pim Augustinus 6, Sonni de Jonge en Jeroen van den Beucken ieder 4, Max de Lange, Rik Elissen en Niek Jordens ieder 3, Toon Leenders en Nick de Kuyper ieder 1.