Offday dames Eurotech Bevo Hc 

De dames van Eurotech BevoHc hebben zichzelf een slechte dienst bewezen door in en tegen Nieuwegein kansloos te verliezen. Trainer Osvaldo Gomes sprak na de wedstrijd over “de slechtste wedstrijd van dit seizoen”.

Na 2 achter een volgende overwinningen wilde de ploeg uit Panningen graag de stijgende lijn doortrekken. Het liep echter heel anders.

 

In het eerste gedeelte van de wedstrijd deden beide ploegen nog weinig voor elkaar onder wat dan ook in de score tot uitdrukking kwam. Via 2-2, 5-5 en 8-8 stond het na ruim 20 minuten spelen nog steeds gelijk (11-11).In de laatste 10 minuten van de eerste helft wist de ploeg van trainer Osvaldo Gomes echter niet meer tot score te komen. Ook verdedigend ging er veel fout Hier profiteerde Nieuwegein optimaal van. Rust (19-12).

 

In de 2de helft kon Bevo het tij niet meer keren. Er werd in een veel te laag bal tempo gespeeld en ook werden er veel open kansen gemist en technisch fouten gemaakt. Hierdoor kon Nieuwegein de wedstrijd gemakkelijk uitspelen. Dit resulteerde uiteindelijk in een verdiende 36-22 overwinning voor de thuisploeg.

 

De doelpunten voor Eurotech Bevo Hc werden gemaakt door Linda v/d Broek 6, Aicha Chida 6, Inge van Velthoven 5, Romy van Ratngen 3 en Pien Koopmans 2.