Oefenwedstrijd Targos Bevo HC - Jong-Oranje U21 

Zondag 21 juni zal Jong Oranje in de Heuf in Panningen een oefenwedstrijd gaan spelen tegen Targos Bevo Hc.

Met maar liefst 5 spelers (Mark van den Beucken, Bram van Grunsven, Robin Jansen, Daan Versleeuwen en Niek Jordens) zal Bevo goed vertegenwoordigd zijn in de selectie

van Jong Oranje, en het belooft een spannende wedstrijd te worden met spelers die allemaal in de top van het Nederlandse handbal spelen.

 

Deze wedstrijd zal in het teken staan van de voorbereiding voor deelname aan het WK in Brazilie dat van 20 Juli tot 1 Augustus 2015 gehouden zal worden en waaraan Jong Oranje deelneemt. De opbrengst van de entree zal in zijn geheel ten goede komen aan de voorbereiding op dat toernooi.

De entreeprijs is laag gehouden en tevens zal iedere bezoeker een lot ontvangen waarmee leuke prijzen te winnen zijn (zoals een oranjeshirt).

Ook is het mogelijk om voor aanvang van de wedstrijd aan de hand van de spelers mee het veld op te lopen (voor kinderen tot en met 12 jaar). Graag hiervoor een mail naar Marcel.jordens@hotmail.com met vermelding van naam en leeftijd. Als je wordt uitgekozen ontvang je vanzelf een mail terug.

 

Na de wedstrijd is er nog voldoende tijd voor foto's en handtekeningen met de spelers van jong oranje.

 

Datum: Zondag 21 juni

Aanvang: 15:00

Plaats: Sporthal de Heuf Wilhelminastraat 44 Panningen

Entree Volwassenen: 3 Euro (Inclusief een lot om leuke prijzen te winnen)

Entree Kinderen : 1 Euro en 50 cent (Inclusief een lot om leuke prijzen te winnen)