Nu twee helften! 

Vorige week speelde de dames 1 een zwakke eerste helft en slaagde er bijna in dit in de tweede helft recht te zetten. Het grote verschil bij rust bleek echter net te ruim en werd veroorzaakt door het zwakke aanvallen in de eerste helft. De dames zijn voornemens nu twee sterke helften te spelen. Dat zal ook nodig zijn.

De ruime overwinning in de openingswedstrijd is immers al weer heel lang geleden en United Breda heeft sindsdien wat stapjes kunnen maken en de Bevo-dames zijn nog niet constant op het niveau van die openingswedstrijd.

 

Ga er dus maar van uit dat het nu een hele andere wedstrijd zal worden dan destijds en dat dames 1 tot het gaatje zal moeten gaan om de punten mee te nemen uit Breda. De dames 1 zijn erop gebrand om de punten zondag wel mee te nemen en zullen dus "the extra mile" moeten bewandelen.

 

De dames vertrekken om 10.30 vanaf de Heuf in Panningen. Supporters zijn welkom en kunnen zich opgeven voor de busreis bij teambegeleider Henk Timmermans (grashoek-maris@hetnet.nl of 06-81701044).

 

Zondag 08/12/13 13.00; United Breda-Bevo @De Haagse Beemden, Breda