Nog werk aan de winkel voor Bevo-dames! 

Afgelopen weekend presteerde Dames 1 minder dan de voorgaande wedstrijden in de voorbereiding. Na donderdag vrij sterk te hebben gespeeld tegen DSS, werd hier zaterdag geen gevolg aan gegeven tegen DSVD. Er werd in totaal twee uur gespeeld tegen DSVD, nadat Solingen op het allerlaatst afgemeld had. Er werd twee keer gewonnen (32-

26, 34-28) in twee vrij identieke wedstrijden waarbij aanvallend een ruime voldoende werd gehaald, maar verdedigend onvoldoende werd opgetreden. Verdedigend zal er nog een tandje bij moeten met over twee weken de competitie in het vooruitzicht.

 

’s Avonds werd er gedineerd in de Heuf, was er aansluitend een teamactiviteit gepland en werd er door de dames overnacht in de Heuf. De volgende dag stond al vroeg de damesdag van Bevo op het programma. Alle dames hebben hieraan hun steentje bijgedragen

 

Wedstriijd

Dames A en Dames 2 deden hun werk door te winnen van respectievelijk Loreal en Swift Roermond. De Dames 1 presteerden tegen HandbaL Venlo 2 (Loreal) beduidend onder de maat. Tot twee maal toe werd een verschil van 6 punten op de borden gezet in het voordeel van de dames. Definitief doordrukken lukte echter niet, waardoor de Venlose dames op een gegeven moment bloed roken. De neergang kon niet worden gekeerd waardoor de dames van Bevo tegen een nipte nederlaag in de laatste seconden opliepen (25-26). Daarbij dient ook een compliment gegeven te worden aan HandbaL Venlo, welke een fris spel speelde met een uitblinkende linkerhoek.

 

Een vervelend slot van de leuke damesdag, die met de barbecue hopelijk nog wel een beetje werd opgeleukt. Volgende week is de laatste voorbereidingswedstrijd van Dames 1 tegen United Breda. Er zullen 3 helften worden gespeeld van 30 minuten. Aanvang 16.00.

 

Tot langs de lijn!