Nog een zware dobber... 

Na vorige week zelf enkele kansen te hebben laten liggen op een stunt van jewelste, kwam koploper DSS in extremis en met een beetje mazzel weg uit Panningen met 2 punten. Tevreden over het resultaat waren de Bevo dames niet; wel lijkt de ploeg zich na de harsloze wedstrijden weer te herstellen naar het niveau van november.

Deze vorm zal zondag ook nodig zijn bij de wedstrijd in Kwintsheul tegen de reserves van Quintus. Deze tegenstander beschikt over veel jonge talenten en daarnaast een hoop lengte.

 

De heenwedstrijd in Panningen ging met 22-25 verloren, waarbij er zeker perspectief was op de punten. Echter waren er enkele details die de Bevo dames nekten. Quintus 2 is echter wel goed blijven presteren en staat momenteel op een tweede plaats in de competitie. De dames van Bevo willen graag voor de Kerst-break nog twee punten toevoegen aan het puntentotaal.

 

Zo 22/12/13 13.30; Quintus2-Bevo

De dames vertrekken om 10.00 vanaf de Heuf in Panningen. Supporters zijn welkom en kunnen zich opgeven voor de busreis bij teambegeleider Henk Timmermans (grashoek-maris@hetnet.nl of 06-81701044).