NK Regioselecties werd Limburgs feestje 

Het Nederlands Kampioenschap voor de oudste Regioselecties is geƫindigd in een waar Limburg feestje. Zowel bij de jongens als bij de meiden waren de ploegen uit het zuiden na een geslaagde dag handbal op de Amsterdamse velden van Sporthallen Zuid de verdiende winnaars.

De Limburgse jongensselectie was de hele dag dominant en eindigde ongeslagen in groep A door Noord, Brabant en Noord-Holland Zuid achter zich te laten. In de andere poule eindige Zuid-Holland als eerste, op de hielen gezeten door het verrassende Noord-Holland Noord.

 

Datzelfde Noord-Holland Noord kwam in de kruisfinales nog brutaal op een 1-4 voorsprong, maar de Limburgers bleken na twee keer 15 minuten toch de sterkere ploeg: 15-8. In de andere halve finale was Noord-Holland Zuid een taaie prooi voor Zuid-Holland: 13-10.

 

De jongensfinale werd nooit echt spannend, daarvoor was de aanstaande Nederlands Kampioen uit Limburg op alle posities de betere ploeg, resulterend in een (8-5) 15-10 score, inclusief een mooi Limburgs vliegertje als afsluitend doelpunt.

 

Eurotech Bevo Hc was in de winnende selectie met maar liefst 5 spelers vertegenwoordigd. Mark , Niels, Clim, Rick en Jens van harte gefeliciteerd!