Niveau hoog houden! 

Het afgelopen weekend bracht een enorme opsteker voor de dames van Eurotech Bevo HC. In een partij waarin de dames zich qua inzet van hun beste kant lieten zien, de dekking en de aanval goed stond en er af en toe ruimte was om mooie dingen te laten zien, werd runner-up Kwiek in eigen huis naar een grote nederlaag toe gespeeld. De

groep wilde februari goed beginnen en is daar dus in geslaagd.

 

Zaak is nu om ook met de kwaal van dit seizoen, de grote wisselvalligheid in optreden, met hoge pieken en diepe dalen, in de laatste set wedstrijden af te rekenen.

De dames zouden nu graag eens een langere periode op niveau willen blijven spelen. Eerste "slachtoffer" van deze dadendrang moet worden tegenstander Fortissimo, die zwaar verwikkeld is in de strijd tegen degradatie.

Fortissimo staat nu onder de degradatiestreep met 3 punten achterstand op Internos, tegenstander van volgende week voor de dames en 6 punten achterstand op de Bevo-dames.

 

Het zal dus zondag een zware taak worden voor de dames uit Cothen met nog 5 wedstrijden te gaan. Aan de andere kant treffen de Bevo-dames wel een tegenstander die tot op het bot gemotiveerd zal zijn en in de persoon van Wendy Smits in de laatste maanden wederom wordt versterkt om te handhaven.

 

De dames van Bevo willen echter niet verkeerd beslissend zijn in de strijd tegen degradatie voor de tegenstanders van de komende twee weken en beide teams trakteren op een nederlaag. Eerst uit in Cothen en volgende week thuis tegen Internos.

 

Zondag 9 februari, 14.00;

GOconnectIT/Fortissimo - Eurotech/Bevo HC @ De Rijnsloot in Cothen.

 

De dames vertrekken om 11.00 vanaf de Heuf in Panningen. Supporters zijn welkom en kunnen zich opgeven voor de busreis bij teambegeleider Henk Timmermans (grashoek-maris@hetnet.nl of 06-81701044).