Niek Jordens blijft Herpertz Bevo Hc trouw 

PANNINGEN – Met ook het aanblijven van cirkelspeler Niek Jordens (24) blijft het heren vaandelteam van Herpertz Bevo Hc voor het komend seizoen grotendeels in takt.

Met enkel het vertrek van Robin Jansen lijkt nu met de contractverlenging van Niek Jordens, het eerste herenteam van Herpertz Bevo Hc ook voor komend seizoen dezelfde basis te behouden. “We zijn er nog niet helemaal voor komend jaar, maar het grootste deel van het team blijft in takt. Ik heb alle vertrouwen in de spelersgroep en de technische leiding dat we er ook voor komend jaar weer met een goede bezetting zullen staan in de BENE-League.”, aldus Niek Jordens.

 

Vanaf het seizoen 2011/2012 sloot Niek zich vanuit MHV’81 uit Mill aan bij het talententeam van Herpertz Bevo Hc, waarna hij na 2 jaar heren 2 in het seizoen 2013/2014 met heren 1 het nationale kampioenschap binnenhaalde. Niek vervolgt, “Het bijschrijven van het nationaal bekerkampioenschap op 10 mei jl. smaakt naar meer, en met de Supercup ernaast uit 2014 ontbreekt er nog maar één prijs in de prijzenkast. Kampioen worden in de BENE-League wil ik er ook nog wel bijschrijven samen met Herpertz Bevo Hc. De omstandigheden zijn goed in Panningen en ik kan mijn werk als docent wiskunde en mijn privéleven prima combineren met het handballen bij Bevo. De sfeer en motivatie zit er bij de spelersgroep, trainer Jo Smeets en de club goed in, en de grote schare aan supporters en Bevo Tifosi pept je als speler enorm op. Verder zit ik zelf nog vol ambitie voor een verdere handbal carrière in de toekomst, maar ben ik bij Herpertz Bevo Hc op dit moment prima op mijn plek.”