Nick en Rob: nederlands studentenkampioen 

De handballers van de Radboud Universiteit Nijmegen hebben op 28 en 29 mei voor de derde maal op rij, het Groot Nederlands Kampioenschap handbal op hun naam geschreven.

De poulefase werd vrij eenvoudig overleefd en in de kruisfinale werd na een lastig begin, het Universiteitsteam van Utrecht verslagen. In de finale wachtten de heren van Eindhoven met een aantal toppers in de gelederen. Na een spannende wedstrijd werd het uiteindelijk toch een souvereine overwinning voor de Nijmeegse handballers, uitkomend met spelers van de Nijmeegse studentenhandbalvereniging N.S.Z.V. Ha-Stu en aangevuld met spelers van Swift Arnhem, Loreal Venlo en Bevo HC uit Panningen. Bevo spelers Rob Killaars en Nick de Kuyper deden mee. Door deze overwinning mag men volgend jaar meedoen met de Studenten Universiteits Spelen in Cordoba.

 

Doordat ook vorig jaar het GNSK werd gewonnen, zijn de heren van 17 t/m 24 juli actief op het semi-professionele EK Studentenhandbal in Kroatie, waar zij zullen laten zien dat topsport met studie is te combineren. Hier zal worden gespeeld tegen andere universiteiten uit Europese landen, met internationals en spelers met Europese ervaring in de gelederen.