4e zege op rij dames Eurotech Bevo Hc 

De dames van Eurotech Bevo Hc hebben zaterdagavond wederom hun wedstrijd weten te winnen. In een met name aanvallend matige wedstrijd wonnen ze uiteindelijk nipt van de reserves van SEW.

Beide ploegen hielen elkaar de hele wedstrijd in evenwicht. Bevo verzuimde in de eerste helft afstand te nemen van hun tegenstander. Mede door het missen van twee 7 meters en enkele breaks.. Via 4-4 en 8-8 werd de rust bereikt met een 11-11 tussenstand.

 

In het begin van de 2de helft nam Bevo voor de eerste keer in de wedstrijd een 2 doelpunten voorsprong(15-13). Toch bleef de ploeg van Osvaldo Gomes met name aanvallend ver onder de maat. SEW kwam zelfs weer op voorsprong(15-16). Het was met name te danken aan de goed keepende Kelly Smits die met enkele fraaie stops Bevo in de wedstrijd hield. Via 18-18 was het Aicha Chida die met 3doelpunten Bevo weer op voorsprong zette(21-19). SEW scoorde nog 1x. In een spannende laatste minuut wist SEW niet meer tot score te komen en bleven de punten uiteindelijk in Panningen.

 

De doelpunten voor Euroteh Bevo Hc werden gemaakt door Inge van Velthoven 7, Aicha Chida 6, Carlijn Heesen 4, Linda v/d Broek 2, Romy van Ratingen 1 en Demi Smolenaars 1.