'Mooie pot, daarna carnaval’ 

Targos Bevo Hc start zaterdag de nationale competitie met een thuiswedstrijd tegen Red Rag Tachos. De Heuf zal in een carnavalsstemming zijn. Daan Versleeuwen: “We zullen extra goed ons best doen. Hebben we een reden te meer om na afloop feest te vieren

 

OCI Lions won zondag van jullie de finale van de BENE-League. Wat voor een gevoel heb je aan die wedstrijd overgehouden?

“Een gemengd gevoel. Lions was zondag de iets betere ploeg. Toch denk ik dat we niet hadden hoeven verliezen. Als we fit zijn, dan pakken we ze. Ik denk dat de vermoeidheid van de halve finale tegen Tongeren de dag ervoor ons parten heeft gespeeld. Dat was een hele zware wedstrijd. We dwongen een verlenging af van twee keer vijf minuten en moesten toen nog eens tien minuten tot het uiterste gaan.”

 

Heeft de coach nog iets gezegd dinsdag in de bus op weg naar voor de bekerwedstrijd tegen Hurry Up 2?

“Martin zei dat we uiteindelijk trots konden zijn dat we de finale hadden gehaald. Dat ben ik met hem eens. We stonden onderaan en wonnen daarna alles. Wie had dat zes weken geleden gedacht. Ik in ieder geval niet.”

 

Bart Ravensbergen werd na afloop van de finale uitgeroepen tot beste doelman van België en Nederland.

“Terecht. Bart is een fantastische keeper.”

 

Hoe was het om kort daarna te spelen tegen een ploeg uit de tweede divisie? Ik doel op de bekerwedstrijd tegen Hurry Up.

“Iedereen wist dat we zouden winnen. Toch namen we de wedstrijd heel serieus. Anders zou Hurry Up het idee kunnen krijgen dat ze het de landskampioen lastig konden maken. Dat hebben we niet laten gebeuren. Hurry Up was een maatje te klein voor ons, ook al waren ze tot op het bot gemotiveerd.”

 

Jij hebt niet meegedaan.

“Ik heb zondag denk ik iets teveel gedaan. Er zit een beetje vocht in mijn knie. De fysiotherapeut kijkt er nog eens goed naar. Ik weet nog niet of ik er zaterdag mee kan doen. Sonni is er misschien wel weer bij.”

 

Dat wordt jullie vierde wedstrijd in een week tijd.

“Klopt. We hebben er nu twee van de drie gewonnen. Dat worden er zaterdag drie van de vier.”

 

De Heuf zal in een carnavalsstemming zijn. Bij een feest hoort een overwinning.

“We zullen extra gemotiveerd zijn. Ik bedoel; na een slechte wedstrijd heb je geen zin om een feestje te vieren. Daarom maken we er een mooie pot van.”