Mondzorg Limburg nieuwe partner Herpertz Bevo Hc 

Nieuwe partner voor Bevo Hc.

 

Zaterdagavond tijdens het duel tegen Volendam kon de sponsorcommissie mededelen dat Rick Beurskens van Mondzorg Limburg zich heeft aangesloten bij de Bevo familie. Tijdens de rust van de wedstrijd werd er een overeenkomst getekend op de middenstip.

Mondzorg Limburg is een gespecialiseerd team op het gebied van gebitsprothese en implantologie. Een groot voordeel van Mondzorg Limburg is dat wij niet alleen uw behandeling doen, maar ook daadwerkelijk uw prothese maken.

Dus alles onder een dak!

 

Door onze ervaring op verscheidene locaties weten we wat we willen: We willen iedereen helpen aan die mooie glimlach of het weer laten functioneren van het gebit!

 

Na de getekende sponsorovereenkomst was Mondzorg Limburg ook wedstrijd en balsponsor tijdens het duel met Volendam. Rick vertelde na afloop in het sponsorhome, Als een sport emotie uitstraalt, dat het handbal is. ´´ Een avondje Bevo is gewoon een hele happening ´´. Ik ga hier met plezier naar toe.

 

Wist u dat:

Rick voorheen niks met handbal heeft gehad, maar door zakelijk contacten is gaan komen kijken bij een wedstrijdje van Bevo en dit hem super is bevallen!

Wist u dat Rick ook een echte PSV-fan is en hier ook seizoenskaarten voor heeft.

En dat Rick tijdens het WK Handbal van de dames met Dario Polman en Robin Jansen is wezen kijken in Magdeburg en Hamburg.

Ook was Rick na de wedstrijd tegen Volendam om 00.00 jarig. Dus een dubbelfeestje kon gevierd worden. We kunnen dus spreken over een perfecte timing.

 

Namens Herpertz Bevo Hc willen wij Rick van harte welkom heten in onze fantastische vereniging.